Qui sóc jo?

 

 

Ha arribat el moment d’omplir la pàgina anomenada ‘Qui sóc jo’, i el primer que em pregunto és, com ho enfoco? Hi poso les titulacions? Explico la meva vida? Us faré cinc cèntims.

Tot va començar, deu fer fa uns 7 o 8 anys, quan vaig rebre una propaganda d’un curs de linedance que impartia la Fina Comas, vaig pensar que ho podia provar. El primer ball que vaig aprendre va ser el ‘Rock around the clock’, em va encantar. Això que cada música tingués el seu ball, i poguessis ballar estils tant diferents em va enganxar. Llavors per aquí es ballava molt estil country, per sort, amb la Fina vaig descobrir un gran ventall de possibilitats (funkys, mambos, txa-txas, country…)

A partir d’aqui,  ja vaig començar a titular-me en  els cursos de la NTA, però qui m’ hagués dit…que jo acabaria donant classes!!! No se m’havia passat mai pel cap, més que res per respecte a aquesta professió.

Gràcies a les paraules “miraculoses” de la Fina, em vaig llençar a donar classes. Si, si… de vegades necessito que em donin un “clatellot” per a reaccionar jajaja…

Tots els cursos els he fet a través de la Federació Catalana de Ball Esportiu, únic organisme on s’imparteixen els cursos vàlids per exercir la professió en tot l’estat. Més avall us deixo un link per si voleu tenir més informació.

He assolit el nivell 4 de la NTA… en un futur próxim faré el nivell 5, especialitzat en música. Durant un temps vaig estar dins la comissió country i  allà vaig poder conèixer un equip de persones, que treballen perquè tot això tiri endavant, han estat moments de molta feina, reunions, preparar competicions, nervis… però sempre endavant!!! Arriba un moment que un mateix ha de decicir que no es pot amb tot, i va ser quan em vaig plantejar concentrar-me en les classes i la feina.

Durant aquest temps també he estat competint, pels qui em coneixeu sabeu que ha estat un gran repte . I tot ha estat possible gràcies, al meu entrenador Martí Prades, amb qui he guanyat el màxim que podia aconseguir, la seva amistat.  Ell, és qui m’ha fet les seves sessions de coaching, temudes i ben profitoses.  Ben aviat, espero tornar a entrenar, ja que aprenc molta base tècnica. La seva exigència pel treball ben fet et fa millorar molt, i sobretot, com a persona.

Crec que em falta moooooolt per aprendre, i sempre estic en un constant aprenentatge i si,  m’agrada ensenyar i sobretot, veure com cada persona evoluciona ballant. Veure al cap dels anys, com una persona gràcies al ball ha agafat més confiança en si mateixa i ha millorat en els processos de  lateritat, o fins i tot, rebre una abraçada espontània i efusiva, enmig d’una exhibició del meu alumne, amb síndrome de Down, tot aixó és el que més m’omple.

I ara dic….per no saber què posar Déu n’hi do la parrafada jajajaja.. si heu arribat fins aqui enhorabona! jajaja
Us deixo la part més oficial del currículum:

 

Eva Casas

Eva Casas

 

 

 

 

 

 

 

  • Registre Oficial de Professionals de l’Esport a Catalunya, numero: REP 013106
  • Tècnic de Ball Esportiu Nivell I. Número de federada: TE-0071
  • DEA – Suport Vital Bàsic i Desfibrilador Automàtic
  • RC – Responsabilitat Civil
  • NTA nivell Dance Fundamentals IV. Membre número: 7618
  • Jutge professional de Linedance & Country Western Dance la FCBE. Número: JBE-000053
  • Competidora al circuit UCWDC en nivell novice

Actualment estic rebent classes des meus entrenadors Martí Prades i Fina Comas, Escola de Dansa Solsona.
I faig classes de linedance recreatiu a diferents Associacions de Veïns de Manresa i rodalies.

Si us voleu posar en contacte amb mi, ho podeu fer a superline.eva@gmail.com o bé,  omplin el formulari de contacte.
Moltes gràcies a tots, i endavant amb el ball :D

 

Normativa de la Llei de l’Esport.  

http://www.fcbe.cat/pagina.asp?id=1368&i=ca

Llistat del cos de tècnics de la Federació Catalana de Ball Esportiu  

http://fcbe.cat/pagina.asp?id=1520&i=ca